Verhuizing Wappiez Dating website

Komende week zal de Wappiez datingsite een grote verhuizing ondergaan. Dit is nodig zodat we de snelheid van de website significant kunnen verbeteren en de gebruikerservaring weer een stukje beter wordt gemaakt.


Achter de schermen zijn we constant bezig met het maken van kleine verbeteringen aan Wappiez Dating. We hebben naar onze klanten geluisterd en zijn tot de conclusie gekomen dat er een radicale verandering nodig is, zodat we de snelheid significant kunnen verbeteren.

Hierdoor zullen wij de komende week gaan verhuizen van hosting. Tijdens de verhuizing, die wij in de nacht gaan uitvoeren, kan het gebeuren dat de site enkele uren onbereikbaar zal zijn. Wij streven er uiteraard naar de website zo snel mogelijk weer live te zetten.

Wappiez Verliefd
Wappiez Dating – datingsite voor wappies

Ook verhuizen we naar een ander domein

Doordat we grote plannen hebben gekregen, is het noodzakelijk dat we gaan verhuizen naar een ander domein, met Nederlandse extensie én het gebruik van subdomeinen, zodat we vele nieuwe onderdelen toe kunnen voegen en snel kunnen groeien.

We hebben interessante nieuwe sites die we willen creëren, welke we binnenkort bekend gaan maken, dus houdt de site hiervoor in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Een gedachte over

Verhuizing Wappiez Dating website

 • Mark

  Beste redaktie,

  Lang geleden ben ik hierheen gezeild. Ik kan iedereen adviseren naar Ilha Grande te komen. Het is hier paradijs, genoeg te eten, geen covid hysterie, elke dag vrij en blij, vele stranden lieve behulpzame mensen en van 15€ pd kun je ruim leven. Geen QR s hier.
  Kom voordat je alleen nog geprikt het vliegtuig in kan.
  Het geeft je tijd om een plan B te maken. Er zijn hier al massa s Argentijnen, gevlucht ivm toestanden daar. Er is hier geen controle, na 3 maanden is je visum verlopen,, maar he, liever dat dan eindigen in een quaranteine hotel met prikkeldraad.
  Beste groet, unite en stay safe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief