Het Probleem

Vandaag de dag komen mensen met een andere mening, dan die van de overheid, onder toenemende druk en censuur te staan en zien we onze vrijheden stukje bij beetje verdwijnen door de coronamaatregelen.

Wappiez Ons Verhaal - De Missie

De Missie

Dit is de tijd voor goede mensen om samen te komen en zichzelf sterker te maken, zodat we de moeilijke uitdagingen die zullen gaan komen beter kunnen doorstaan.

Wappiez Het Mannetje

Het Mannetje

Wappiez is een kindje van mij, René Mirck, en wordt samen met een klein team van (externe) ontwikkelaars en vertalers onderhouden.

Januari
2022

Launch website Wappiez Praatjes

Een ander geluid dan het andere geluid. Een echter geluid dan het echte geluid. Luister nu naar de Opper Wappie die zijn licht laat schijnen over de situatie in het andere kamp als ook de situatie in ons eigen kamp. Ben jij in staat om kritisch naar jezelf te kijken?

Januari
2022

December
2021

Launch Bij Wappiez website

Een grote stap in de opbouw van de parallelle samenleving. Bij Wappiez geeft je de mogelijkheid om mensen uit te nodigen of bij anderen op bezoek te gaan, zodat jij nu zelf kunt bepalen hoeveel vrijheid je terug wilt pakken.

December
2021

September
2021

Launch Wappiez Hoofdsite

Met de launch van de Wappiez Hoofdsite zijn we nu klaar om meerdere interessante websites toe te voegen die onze community zullen helpen groeien.

September
2021

Augustus
2021

Launch Wappiez Dating website

Een doorbraak! Na een korte testperiode zetten we de eerste datingsite live voor hoofdzakelijk ongevaccineerden. Iets wat onze community nodig heeft en steeds belangrijker zal gaan worden.

Augustus
2021

Mei
2021

Wappiez Concept voltooid

Het Wappiez Concept was een uitgewerkt idee, inclusief designs, wat middels een crowdfundingscampagne gefinancierd moest worden. Deze campagne is (nog) niet geslaagd.

Mei
2021

Februari
2021

Geboorte Wappiez!

René Mirck schrijft Wappiez in omdat hij zijn hart volgt en als doel heeft een betere wereld te creëren.

Februari
2021

Sluit je aan

Geloof jij ook in ons verhaal?

Zie jij Wappiez graag nog vele stappen maken? Stappen waarmee er steeds meer websites en daarmee steeds meer mogelijkheden voor onze community zullen komen? Maak een donatie en bouw mee aan een betere toekomst.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief