Launch nieuwe website Wappiez Praatjes

Aankondiging! Voor diegene die een ander geluid willen horen dan het andere geluid. Voor die persoon die een echter geluid wilt horen dan het echte geluid. Daarvoor is er nu de website Wappiez Praatjes. Op deze nieuwe site laat de Opper Wappie zijn licht schijnen over de gebeurtenissen van vandaag de dag en hoe hij de toekomst voor zich ziet. Vind jij het interessant om eens een andere mening te horen? Luister dan eens naar een praatje van Wappiez Praatjes, de nieuwste site van Wappiez.


Kritisch op het andere kamp

Het ligt natuurlijk voor de hand dat we kritisch kunnen zijn op het andere kamp. Dat vele mensen ervoor kiezen om zich niet uit te spreken tegen de belachelijke maatregelen, of sommige er juist vóór zijn is natuurlijk voer voor veel discussie. En dat gaan we ook zeker doen bij Wappiez Praatjes, maar waar nog weinig tot helemaal niet over wordt gesproken is hoe wij daarmee omgaan.

Maar óók kritisch op onszelf

Hoe gaan wij als wakkere mensen om met de huidige situatie? Zijn er dingen die wij kunnen verbeteren? Waarom ligt onze focus altijd op het andere kamp en nooit op onszelf? Dit zijn vragen die in de Wappiez Praatjes besproken zullen gaan worden. Hebben wij als groep eigenlijk wel een visie? Wat zouden wij voor wereld willen hebben? Is dat wel realistisch?

Hoopvol maar realistisch

Een fout waar veel alternatieve media zich schuldig aan maken is het creëren van valse hoop. Op dit moment staan de alternatieve media bovenaan onze piramide. Het antwoord van hen is dan ook om zoveel mogelijk een boodschap te verkondigen dat hoe meer nieuws wij met elkaar delen, hoe groter de kans is dat wij gaan winnen. Maar wat is deze ‘winst’ dan precies en waarom denken zij dat dit dé manier is?

Spring mee op de Wappiez trein en abonneer je op Wappiez Praatjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief