Fijne Feestdagen en Te Gekke Groeten

Het jaar 2021 is een roerig jaar gebleken. Het is geen goed jaar geweest voor de vrijheid, dat steeds een beetje verder aan het afbrokkelen is. Maar daar waar alles steeds een beetje donkerder lijkt te worden, verschijnen er meerdere lichtpuntjes bovenin de donkere hemel.


Focus je op de positieve dingen

Misschien ben je door deze moeilijke tijden bewuster geworden van wat belangrijk is in het leven. Misschien ben je erachter gekomen welke vrienden beter bij je passen en ben je iets meer te weten gekomen over de wereld waar we in leven en waar we als samenleving naartoe zouden willen groeien.

Dit zijn allemaal positieve dingen waarvan het goed is om eventjes bij stil te staan en je te beseffen dat alle problemen die wij meemaken tegelijkertijd ook een kans zijn om te groeien. Te groeien naar een mooiere en betere wereld.

Wappiez staat voor positief denken

En laat dat nu net zijn waar wij met Wappiez ons op willen focussen. Een positievere en betere wereld. Je moet haast wel knettergek zijn om te denken dat zoiets mogelijk is in deze tijden, haha. Maar dat doen wij, omdat wij positief ‘gek’ zijn.

Wappiez is in 2021 geboren en inmiddels hebben we een succesvolle datingsite live gezet en zijn we net gestart met een website waaruit een positieve parallelle samenleving geboren zou kunnen worden. En met ons komende initiatief de Wappiez Supermarkt willen we onze gemeenschap weer een beetje sterker maken.

Wij bouwen oplossingen

Want als er iets duidelijk is geworden in het jaar 2021, dan is het wel dat niemand ons zal komen redden. Dat wij onszelf moeten helpen, door onszelf sterker te maken, minder afhankelijk van de overheid en positiever gericht op het creëren van oplossingen, in plaats van het benoemen van problemen, zodat we kunnen groeien naar een positievere en betere wereld. Amen, vrolijk kerstfeest iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief