Wappiez Dating Donaties

Wappiez Dating Donaties

€1.091,00 gedoneerd
67 Donateurs
Ben je een gebruiker van Wappiez Dating of steun je ons initiatief voor het in de lucht houden van een datingsite voor hoofdzakelijk ongevaccineerden? Maak dan een donatie en zorg ervoor dat wakkere mensen nieuwe liefdes kunnen vinden.

Wappiez Dating is een 100% gratis te gebruiken datingsite voor hoofdzakelijk ongevaccineerde mensen. Het is erg belangrijk dat er een plek is waar wakkere mensen elkaar kunnen vinden, zodat men samen de moeilijke tijden die zullen gaan komen kunnen doorstaan.

Op Wappiez Dating is het mogelijk om privéberichten naar elkaar te sturen, vrienden met elkaar te worden, evenementen te organiseren en te zien wie er bij jou in de buurt woont. Op deze manier wordt het je makkelijk gemaakt om die ideale partner, oftewel dat andere ‘gekkie’, te vinden.

Wappiez Dating staat sinds Augustus 2021 live. Kom eens een kijkje nemen op: https://dating.wappiez.nl/

4 gedachtes over

Wappiez Dating Donaties

 • Ron de Knegt

  Een heel goed initiatief en ik de site zeker steunen en de link aan al mijn “wappie” vrienden doorsturen. Uiteraard ook aan gevaccineerden die er achter zijn gekomen dat zij zijn belazerd en nu met ernstige bijwerkingen kampen.

  • René Mirck

   Leuk om te horen Ron!

 • Frrank

  Wat een mooi initiatief! Hopelijk wordt deze gedwongen tweedeling zo’n succes, dat we het ook snel weer achter ons kunnen laten. Want hoe leuker wij het hebben en hoe sterker het verzet, hoe groter die kans! Ik doneerde zojuist een bescheiden bedrag om die kans op succes weer een beetje groter te maken.

 • René Mirck

  Dank Frrank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief