Bouw mee aan het Originele Wappiez concept

Bouw mee aan het Originele Wappiez concept

1% ingezameld
€75,00 gedoneerd van €200.000,00 doel
3 Donateurs
591 dagen resterend
Het originele Wappiez concept bestond uit een op maat gemaakt 12-1 online platform met app én desktopversie.

Het is nog steeds mogelijk om de originele Wappiez droom uit te laten komen. Met behulp van jullie donaties is het mogelijk om een powerhouse neer te zetten van een app én desktopversie, wat onze gemeenschap enorm zou kunnen helpen.

 

Hoe het Wappiez Concept ons zal helpen?

  1. Het biedt een plek waar gesproken kan worden zonder censuur en met hetzelfde gemak als bij de populaire Social Media gedaan kan worden.
  2. Het brengt uitbetalingen terug aan videomakers, waar dit bij YouTube vaak onmogelijk is gemaakt, zodat contentmakers nóg betere content kunnen maken.
  3. Het Crowdfundingsplatform geeft ondernemers de kans om hun nieuwe ideeën tot leven te laten komen, zodat er snel een betere wereld kan worden gecreërd.

 

De kosten

De kosten voor de creatie van de 12 onderdelen ligt op ongeveer 120.000 euro. Dat betekent dat we bij dit budget van 200.000 euro een enorm marketingbudget hebben zodat we vanaf het begin direct kunnen knallen en zoveel mogelijk bedrijven aan Wappiez kunnen binden, zodat we die geldstroom van Big Tech af kunnen pakken.

 

Website:

www.wappiez-concept.nl

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief