Bouw mee aan de ‘Bij Wappiez’ website

Bouw mee aan de ‘Bij Wappiez’ website

€345,00 gedoneerd
15 Donateurs
De 'Bij Wappiez' website zal een plek aanbieden voor wakkere mensen om bij wakkere mensen thuis te eten, slapen of leuke activiteiten te doen.

Aankondiging! Door de recente ontwikkelingen omtrent de invoering van de coronapas in Nederland, wordt het voor ongevaccineerden illegaal gemaakt om nog in restaurants of café’s te eten. Daar moet wat aan gebeuren. Daarom komt Wappiez binnenkort met een nieuwe site genaamd ‘Bij Wappiez’, waar je gezellig bij mensen thuis een hapje kunt eten.

Voor een uitgebreide beschrijving bekijk:

https://wappiez.nl/aankondiging/bouw-nieuwe-website-bij-wappiez/

13 gedachtes over

Bouw mee aan de ‘Bij Wappiez’ website

 • Leon

  Kom op mensen, doe even een kleine donatie dan hebben we het zo bij elkaar. Het zou echt leuk zijn als dit van de grond komt, in contact komen met gelijkdenkenden is belangrijk in deze tijden.

  • René Mirck

   Dank voor de donatie Leon!

 • Mjannie

  Zojuist een donatie gedaan ✔️.
  Top jongens! Ben benieuwd naar wat er allemaal voor mogelijkheden komen.

 • René Mirck

  Super, dank voor de donatie!

 • James Wap

  Ben even benieuwd. Hoe zorg je ervoor dat ook echt alleen Wappiez op de site terechtkomen? Staan er straks misschien een paar dolgedraaide, gevaccineerde zombies voor de deur? Ja, door de hele situatie ben ik een beetje paranoïde aan het worden 😬

  • René Mirck

   Wij zullen mensen die gaan hosten, dus die mensen uitnodigen, gaan verifiëren. Bezoekers verifiëren is lastig te doen. De kans dat zoiets gebeurd is ontzettend klein. Zo’n mogelijkheid laten we ons de pret niet drukken toch?

 • Kevin

  Dit initiatief is nog dommer dan naar een bouwmarkt lopen voor een emmer stroom.

 • Miguel

  Bedankt voor het leuke initiatief!

  De nadruk op ongevaccineerd zijn is een lastige, dat is in wezen privacygevoelige informatie die mensen niet hoeven op te geven. Daarnaast kunnen mensen die gevaccineerd zijn doen alsof ze niet gevaccineerd zijn. Hoe weet je als gebruiker dat iemand echt ongevaccineerd is, waarmee je date? En wappie zijn betekent ook meer dan alleen maar ongevaccineerd zijn.
  Verder werkt het misschien wel een scheiding tussen gevaccineerden en ongevaccineerden in de hand, terwijl we juist gezamelijk moeten optrekken tegen de ongewenste ontwikkelingen in de samenleving.
  Veel succes met de ontwikkeling!

 • Miguel

  Sorry, als laatste opmerking: ik wil eigenlijk geen parallelle samenleving voor wakkere mensen, ik wil een SAMENleving, met van alles door elkaar. En daar moeten we naar streven, een betere wereld voor allen, ongevaxt of niet.

  • René Mirck

   Hi Miguel

   Een parallelle samenleving is ook een samenleving, maar wel 1 waarbij we erkennen dat er grote verschillen tussen ons zijn. Ik ben bang dat de oude wereld voorbij is. Wil jij nu echt na alles wat je de laatste tijd hebt geleerd weer terug naar normaal? Dan is het toch een kwestie van tijd dat dit alles weer gaat gebeuren? Het is tijd dat we schoon schip gaan maken en dat kan alleen door onszelf te verenigen met initiatieven zoals deze.

   • Miguel

    Hallo René,

    Bedankt voor je commentaar, inderdaad moeten we niet terug naar het “oude” normaal en ik geloof ook dat het tijdelijk nodig is om een parallelle samenleving te bouwen, die een voorbeeld stelt welke goede kant het op kan gaan.

    Maar ik zou als vrij mens niet willen leven in een wereld met een groot aantal “zombies”, ook al is mijn parallelle wereld nog zo leuk. De ultrarijken -levend in hun parallele wereld- zien de mensheid alleen maar als een veestapel die je kunt exploiteren, wij moeten niet dezelfde fout gaan maken door ons op de een of andere manier boven “niet-wakkeren” te stellen.

    Als er een kritische massa wakkere mensen is, kunnen mensen van het “oude” normaal wellicht weer aanhaken, als ze ontdekken dat het beter kan. Voortrekkers, visionairs zijn hard nodig en verenigd zal het veel beter gaan dan in je eentje, hoewel ik wel denk dat echte vernieuwingen niet vanuit groepen gebeuren, maar vanuit (briljante) enkelingen.

    Een site als deze kan aan de nodige veranderingen zeker bijdragen, denk ik.

    • René Mirck

     Het is grappig dat je zegt als vrij mens niet te willen leven in een wereld met zombies. Want mensen kiezen er bewust voor om niet de kwade dingen in onze wereld te willen zien.

     In mijn overtuiging is het doel van die vaccinaties in combinatie met het 5G netwerk om de gevoelens van gevaccineerde mensen te beïnvloeden, in combinatie met andere controleerbare methoden. Zombies is niet helemaal het goede woord, maar het gaat wel die kant op.

     Maar waarom zou je neerkijken op mensen die kiezen om zo te zijn? Moet je niet eerder medelijden hebben, in die zin dat ze er uiteindelijk slechter vanaf zullen komen?

     Wij zijn niet zoals die ultrarijken zijn, wij zijn beter. Wij zijn rijk van binnen en zullen mensen niet veroordelen. Wij zullen het goede voorbeeld gaan geven.

     • Miguel

      Hallo René,

      “Want mensen kiezen er bewust voor om niet de kwade dingen in onze wereld te willen zien.”

      Er zullen sommigen zich bewust zijn van de kwade dingen en er voor kiezen dit te negeren of ervan te profiteren, maar ik denk dat de meerderheid erin is geluisd en wordt misleid door de ons bekende “machten” en dat ze niet perse kiezen voor hun onwetendheid, het zijn ook slachtoffers van het systeem. Je weet niet wat je niet weet. Ik vind dat we dat de meeste mensen niet kwalijk kunnen nemen, ontwaken is een geheel individuele ervaring en ieder doet dat in zijn eigen tempo. Geduld hebben dus, al dringt de tijd wel.

      Inderdaad is het goede voorbeeld geven het middel om mensen een alternatief te bieden, een keuze. Dan denk ik dat de meesten het goede kiezen. Let’s go for it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief