Ons nieuwste initiatief ‘Bij Wappiez’

Attentie, attentie. Een speciaal moment is aangebroken, omdat door de lancering van ons nieuwste initiatief ‘Bij Wappiez’ het nu mogelijk is geworden om zelf mensen uit te nodigen, of om naar gelijkgestemden toe te gaan, om allerlei verschillende activiteiten te doen. Dit betekent dat het nu mogelijk is geworden een waardige parallelle samenleving op te bouwen. Ben jij toe aan meer vrijheid in jouw leven? Bouw dan mee door het worden van een host op de nieuwe Bij Wappiez website.


Wordt een host op Bij Wappiez

Nu dat we live zijn is het werk nog niet voorbij. Nee dit begint nu pas. Wij gaan de komende tijd hard op zoek naar mensen die graag advertenties op de site willen plaatsen, zodat de parallelle samenleving via de Bij Wappiez website ook echt vorm zal gaan krijgen.

Wil jij graag een advertentie plaatsen bij ons? Dit is volledig gratis. Wij houden alleen een percentage in wanneer er een boeking wordt gedaan. Ga voor het aanmaken van een advertentie naar de volgende pagina: > wordt een host

Bij Wappiez Introductievideo

De mogelijkheden van de Bij Wappiez website zijn bijna eindeloos. Gebruik je fantasie en creëer de wereld waar jij graag in zou willen leven. Bekijk de video om een eerste indruk te krijgen. Neem weer controle over jouw vrijheid en plaats een advertentie op Bij Wappiez.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief