Bouw nieuwe website ‘Wappiez Supermarkt’

Aankondiging! Nu dat we het ene initiatief hebben afgerond, is het tijd om weer met een nieuw initiatief te beginnen. Op dit moment werken wij aan de bouw van een komende online supermarkt. Deze supermarkt zal een platform vormen voor verkopers om hun producten op aan te bieden. Dit betekent dat allerlei producten, zoals voedsel, drank, geneesmiddelen of andere producten wat je in de supermarkt kan vinden, van gelijkgestemde ondernemers op één plek verzameld zullen worden zodat jij de beste producten kunt kopen én tegelijkertijd gelijkgestemden kunt steunen.


Méér dan in de supermarkt

Dacht je misschien dat er in de supermarkt veel producten te koop zijn, wacht dan maar totdat je ziet waar de Wappiez Supermarkt toe in staat zal zijn. Op ons komende platform wordt het mogelijk voor bakkers om hun producten op te zetten, of groentewinkels, of boerderijwinkels. Maar ook snoepwinkels, drogisterijen, dierenwinkels, buitenlands eten winkels, slagers, drankwinkels, koffie speciaalzaken en ga zo nog maar even door. Straks wordt het mogelijk om jouw favoriete merken én interessante nieuwe merken te vinden op een makkelijk te gebruiken platform waarmee je gelijkgestemde ondernemers sterker maakt.

Belangrijke geneesmiddelen op één plek

Heb je wel eens bij jezelf gedacht waar je geneesmiddelen zoals ivermectine kunt kopen? Wij zullen verkopers gaan verzamelen die de beste geneesmiddelen en vitamines aanbieden, zodat je gemakkelijk je gezondheid op peil kunt houden door producten bij de hand te hebben die je bewezen kunnen genezen.

Steun gelijkgestemde ondernemers

Als wij onze gemeenschap sterker willen maken dan moeten wij ons geld binnen onze gemeenschap laten stromen. Daarom is het belangrijk dat wij onze producten bij gelijkgestemden aan gaan schaffen. Wanneer wij een sterk netwerk opbouwen, dan zal de kans kleiner zijn dat er problemen ontstaan wanneer de supermarkten voor ons gesloten zullen gaan worden.

Biedt je eigen producten aan

Op de Wappiez Supermarkt zal het mogelijk worden voor iedereen om zijn of haar producten aan te bieden. Wanneer je bij wijze van spreken een appelboom in je tuin hebt staan, dan kun je jouw oogst aan gaan bieden op de Wappiez Supermarkt. Wij zullen uiteraard gaan controleren op kwaliteit, maar het is belangrijk dat iedereen zijn voedsel aan kan bieden, zodat wij bij voedseltekorten niet hard geraakt zullen worden.

Vangnet voor voedseltekorten

Zoals je misschien al gemerkt hebt, is één van de hoofddoelen van de Wappiez Supermarkt om ons te beschermen tegen voedseltekorten. De wereld wordt stapsgewijs afgebroken en wij moeten onszelf gaan beschermen. Het is daarom van belang dat wij snel aan voedsel kunnen komen en dat wordt straks extra makkelijk gemaakt wanneer mkb winkels een online supermarkt hebben wat losstaat van de voedselketens van de grote supermarkten.

De nieuwe website zal daarnaast ook een feature krijgen waarbij je kunt zien welke winkels er bij jou in de buurt zijn. Hierdoor kun je bij voedseltekorten zien waar er nog voedsel bij jou in de buurt te halen is en deze vervolgens daar afhalen of op kunnen laten sturen.

Wij verwachten de nieuwe website in de komende maanden, waarschijnlijk in februari of maart 2022 live te kunnen zetten. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte of schrijf je hiervoor in op onze nieuwsbrief.

21 gedachtes over

Bouw nieuwe website ‘Wappiez Supermarkt’

 • Barbara Nederlof

  Een fantastisch initiatief ! en ook een geruststelling.
  Ik wil wel werken in/bij deze supermarkt !

  • Karolien

   Ik wil ook wel mee werken waar is dit?welke plaatsen?ik woon friesland

  • belinda verhoev

   Inderdaad een zalig alternatief!
   Het is blijkbaar ook al mogelijk om met een speciale generator energie uit de lucht te absorberen!
   Maar dat heeft het satanistisch verbond niet graag! So Let’s dig it out!

 • Ilona

  Fantastisch initiatief. Was zelf al op zoek naar alternatieven in geval van.
  Kopen bij de boeren, CRISP, de Lokalist, tot nog toe heel blij mee.
  Ook de gewone weekmarkt.
  De supermarkten mijd ik zoveel mogelijk.
  Ga zo door

 • Mario

  Wat een prachtig en geweldig initiatief…Ik hoop dat dit volledig landelijk zal zijn.

  • Opper Wappie

   De verkopers zullen dan PostNL of DHL of iets vergelijkbaars gebruiken om de goed ingepakte boodschappen te versturen en die bezorgen zowel in Nederland als België.

   • Sjaan Schuijff

    Dat is een goed initiatief.
    Vele Wappiez zullen er razend blij mee zijn. Ik in ieder geval wel ..Sjapo

 • Henriette

  Yesss!! Eerlijk & gezond handel drijven, daar doe ik graag aan mee.
  Vrije producenten verenigt u!.. verlos jezelf, verlos ons.. en verlos de anderen…van uitbuiting, van wansmaak en van de instortende markteconomie.. Bedankt namens 100.000-en klanten, we staan in de wacht… 🙂

 • Liesbeth

  Helemaal TOP!!!! Als deze landelijk gaat bezorgen ga ik zeker klant worden. Nu ga ik al zo min mogelijk naar de supermarkten hier, ga alleen als ik niet anders kan…

 • Anton Vogel

  Geweldig, zeker als bejaarde zal het (bijna) onmogelijk zijn om aan voedsel te komen in barre tijden. Ik hoop zeer dat jullie erin slagen om ook aan onze doelgroep te kunnen gaan leveren, wellicht zoals Pickwick o.i.d. aan huis.

 • johan

  Zeer mooi initiatief, Zorgen jullie dan wel dat de prijzen te betalen zijn bv zoals Action , de ALDI of de Lidl en niet de prijzen van Albert Heijn of zelf nog duurder.

  Mvg. Johan V.

  • Opper Wappie

   We gaan ons best doen ook voordeelwinkels te verzamelen. Maar het wordt inderdaad wel een uitdaging om tegen de prijzen te concureren van dergelijke winkels. Maar we gaan ons best doen daarin.

 • Ria Schouren

  Dit zou geweldig zijn. Ik juich het alleen maar toe. Maar kijk a.u.b. voor betaalbare prijzen. Voedselbanken al genoeg in Nederland het mogen er niet meer worden.

 • Arshad

  Prachtig en broodnodig initiatief. Ik ga er zeker gebruik van maken.
  Ik denk wel dat het, vooral in het begin, moeilijk zal worden om qua prijs te concurreren met de reguliere supermarkten. Voor veel mensen is dat geen probleem, maar er zijn ook mensen die graag bij jullie zouden willen kopen maar dat niet zullen kunnen betalen. Om dat op te lossen heb ik 4 ideeën:

  1) Biedt ook voedsel aan dat of bijna over tijd is of bij andere bedrijven niet door de kwaliteitscontrole heen komt. Een tomaat met een deukje of zo.
  2) biedt de functionaliteit voor mensen om een budget per week in te vullen, en laat het systeem dan een advies geven voor een boodschappenlijst zodat ze de minimale aanbevolen voedingsstoffen tegen de laagste prijs krijgen.
  3) vraag mensen die bestellen of ze mee willen betalen aan de boodschappen van mensen die het wat minder hebben. Mensen die het wat minder hebben kunnen daar dan gebruik van maken. Vertrouw erop dat mensen hier geen misbruik van maken. 😉
  4) mensen kopen collectief met mensen uit hun buurt bij jullie boodschappen, en kunnen onderling regelen dat de mensen die wat minder te besteden hebben minder hoeven te betalen. Hiervoor moeten ze dan wel mensen uit de buurt kunnen vinden die klant zijn. Dat zou ook een functionaliteit op de webshop kunnen zijn. Zo ontstaat er ook een gemeenschap, waar weer andere mooie initiatieven uit kunnen komen.

  Verder ben ik ook benieuwd of jullie andere lokale munten gaan accepteren zoals bijv. de Florijn.

  Ik krijg veel energie van jullie idee! Succes.

  • Opper Wappie

   Dank voor je voorstellen. We zullen in ieder geval ook zoeken naar voordeelwinkels om zich bij ons aan te sluiten.

   Als we live gaan zullen we niet direct Florijn kunnen accepteren, maar het is een interessant idee en ik zal kijken of dat in een tweede fase toegevoegd zal kunnen worden.

 • Ineke

  Prachtig initiatief. Daar moeten we het van hebben, als het zo doorgaat. Maar ook als het straks weer “normaal” gaat worden is dit een veel beter initiatief.

 • Marcel

  Ik ben helemaal voor!

 • Häftling

  Fantastisch, hier was ik al naar op zoek.

 • Theo Wiebing

  Dan moet het maar zo

 • Jozee

  Pickwick is toch opgekocht door Bill Gates of heb ik het mis??? Hij heeft in ieder geval een hele tak in die branche gekocht en het was een bezorgingslijn

 • Marcel

  Is er een lijst met deelnemers in noord Brabant .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief