Bouw Nieuwe Website ‘Bij Wappiez’

Aankondiging! Door de recente ontwikkelingen omtrent de invoering van de coronapas in Nederland, wordt het voor ongevaccineerden illegaal gemaakt om nog in restaurants of café’s te eten. Daar moet wat aan gebeuren. Daarom komt Wappiez binnenkort met een nieuwe site genaamd ‘Bij Wappiez’, waar je gezellig bij mensen thuis een hapje kunt eten.


Eten Bij Wappiez

Bedrijven zijn gebonden aan bepaalde coronamaatregelen. Echter in de privé-omgeving gelden er weer andere coronamaatregelen die ruimte vrijlaten om mensen bij je thuis uit te nodigen. Dus is het voor jou niet mogelijk om naar een restaurant te gaan? Breng dan een bezoekje aan iemand die het leuk vindt om te koken en wie weet ontmoet je interessante nieuwe mensen waar je de leukste gesprekken mee kunt voeren.

Dus kun jij lekker koken en wil je graag wat bijverdienen? Dan kun je straks jouw kookkunsten aanbieden op de website van Bij Wappiez waar klanten jouw service kunnen reserveren.

Bij Wappiez eten

Overnachtingen Bij Wappiez

Ook zal het mogelijk worden om overnachtingen Bij Wappiez te boeken. Zoals je misschien al eens gebruik hebt gemaakt van AirBnB zal het straks op dezelfde manier mogelijk worden om overnachtingen te reserveren via Bij Wappiez.

Bied jouw slaapplek aan op de nieuwe site, verdien een leuk zakcentje bij en ontmoet mensen die hetzelfde denken als jou.

Bij Wappiez slapen

Activiteiten Bij Wappiez

En of dat nog niet genoeg is, zal het óók mogelijk worden om gezellig Bij Wappiez activiteiten te gaan doen. Ga bijvoorbeeld op een kookcursus bij iemand of neem een muziekles. Misschien kan iemand jouw rondleiden in zijn of haar stad of kunnen jullie andere leuke dingen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dus vind jij het leuk om mensen iets te leren, te vermaken en leuke dingen mee te doen? Bied jouw activiteiten aan op Bij Wappiez en verdien een leuk zakcentje.

Bij Wappiez Activiteiten Doen

Of bied een totaalpakket aan

Ook zal het mogelijk zijn om niet alleen eten aan te bieden, of slapen of een activiteit, maar om twee of zelfs 3 onderdelen te combineren. Wil je graag een gezellig weekendje weg Bij Wappiez? Ga dan naar een plek bij iemand thuis die voor jou zal koken, waar je bij kunt slapen en óók nog eens gezellige dingen samen kunt doen. Wat wil je nog meer?

Houdt de website in de gaten voor de launch van Bij Wappiez, schrijf je in voor de nieuwsbrief of maak een donatie en zorg ervoor dat de Bij Wappiez website een realiteit zal worden.

11 gedachtes over

Bouw Nieuwe Website ‘Bij Wappiez’

 • Fredrik Jansson

  Wow, this sounds brilliant

 • Rolf

  Super! Werk samen met de amigos app. We/jullie/ik hebben hetzelfde doel! 👌🤝🏼💪

 • Henk Scheepmaker

  geweldig om gelijkgestemden te ontmoeten, ga hier ook zeker aan meedoen. Mijn Vrouw en ik eind zestig woonachtig in Utrecht

  • Mirjam

   Heerlijk initiatief! Wanneer gaat het gebeuren?

 • MONIQUE VAN DEN BROECK

  Ik vind dit ook een geweldig idee ! Ik woon samen met mijn dochter in Spanje. Aan de costa blanca ,in een rustige gemeenschap ,nabij Torrevieja . Welkom voor gelijkgestemden ,,groetjes Monique

 • Margreet

  Supergoed initiatief! We zijn hier in het zuiden van het land druk bezig om lokale groepen van wappies, ik noem ze snappies, te vormen. En we gaan in kaart brengen waar de snappies boodschappen kunnen doen bij boeren, huiskamerrestaurants zijn en parallelle concerten. Dus ik geef deze website graag door aan onze en andere groepen ♥♥♥

 • medusa

  Jammer dat we ons in allerlei bochten gaan wringen,
  om te kunnen leven, i.p.v. weigeren nog belasting te betalen, of je soevereiniteit op te eisen als mens.
  Natuurlijk is het idee perfect, maar ze zullen het niet toelaten…..hoe gaan we elkaar betalen, als er alleen nog een social crediet systeem is?
  Bitcoin of crypo’s zijn link, als het internet uitvalt heb je niks. Word het niet tijd voor een betaalsysteem, die 100% in handen ligt van het volk?

  • René Mirck

   Hi Medusa

   Het is belangrijk er in te geloven dat we vindingrijk genoeg zullen zijn om elke horde die zal komen op de een of andere manier te overwinnen.

   Dus er zal zeker wat op worden verzonnen. Waar een wil is, is een weg.

   Stay strong. 💪

 • Gonny Verwer

  Ik sta er helemaal open voor.
  Wat een fantastisch idee.
  Ik woon in het Oosten van het land.

 • alejandro

  briljant

 • Gerrit

  Ik wil Wappiez wel leren zeilen.
  En overnachten op mijn jachtje is ook mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief