Aankondiging bouw nieuwe hoofdsite Wappiez

Aankondiging! Een tijdje speelde we al met het idee om een social media site toe te voegen. We begonnen met Wappiez Dating en deze site heeft ook al een social media gedeelte in zich zitten. We willen mensen echter ook een plekje geven waar ze elkaar kunnen vinden zonder dat dit met daten te maken heeft. Die tijd is nu gekomen. Bij deze de aankondiging dat wij plannen om binnen enkele weken een nieuwe hoofdsite te geven aan Wappiez.


Anders dan andere social media sites

Misschien zul je denken, alweer een social media site? Er bestaan al meerdere alternatieve social media sites in het buitenland, maar ook in Nederland. En daar heb je helemaal gelijk in. Op Wappiez willen wij ons dan ook gaan onderscheiden door met een goed werkende en mooi ogende website te komen die de focus niet alleen legt op het delen van nieuws, maar ook op het laten zien van wie jij bent én op het bouwen van een betere wereld.

Deel jouw nieuws en initiatieven

Op de nieuwe hoofdsite van Wappiez zal het straks mogelijk worden, naast het plaatsen van normale social media updates, om gemakkelijk vanuit je eigen profiel inspirerende artikelen te schrijven. Wil jij graag jouw nieuwste initiatief delen aan de wappie gemeenschap? Schrijf dan een leuk stukje over waar jij mee bezig bent en de wereld een beetje beter mee kunt maken.

Promoot jouw bedrijf op Wappiez

Een andere speciale feature die wordt toegevoegd is dat iedereen straks zijn eigen bedrijf kan toevoegen op Wappiez. Waarschijnlijk kennen we inmiddels allemaal de website Keuze Vrij Bij Mij, waar winkels hun bedrijven op kunnen plaatsen, maar er is op dit moment nog geen plek waar bedrijven zichzelf kunnen promoten die geen winkel of kantoor hebben waar mensen naartoe kunnen komen. Op de Wappiez hoofdsite kun je bijvoorbeeld jouw ZZP services aanbieden, zodat mensen jou via Wappiez kunnen vinden.

Vind banen bij gelijkgestemde ondernemers

Daarnaast zal het straks op de Wappiez hoofdsite ook mogelijk worden om werk te plaatsen en te vinden. Wil jij graag werken bij een ondernemer die jou goedgezind is? Reageer dan op een advertentie en wie weet werk jij binnenkort bij iemand die jou wel respecteert voor wie jij bent.

Biedt artikelen aan op de Wappiez Marktplaats

Als laatste klap op de vuurpijl zal het ook mogelijk worden om producten aan te bieden op de Wappiez Marktplaats. Heb jij tweedehands items staan die je tegen betaling óf gratis weg zou willen geven? Maak dan gemakkelijk een advertentie aan en biedt de producten aan die jij wilt verkopen.

6 gedachtes over

Aankondiging bouw nieuwe hoofdsite Wappiez

 • Ton van der Linden

  Leuk, zie er naar uit. Ook geintresseerd om mijn bedrijf te promoten.

 • Klaas Dik

  Wat zou het mooi zijn vacatures voor gelijkgestemde medewerkers te kunnen te kunnen plaatsen.

 • Much Photos Watch

  How is the COVID situation over there?

 • Kees Vijfhuizen

  Prima initiatief,
  Ik wil wel meedraaien in de testfase. 👍🏻

 • 金万达

  You choose peace or war?

 • susan

  Fijn initiatief….Kan niet wachten om gelijkgestemden te ontmoeten….;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wappiez logo wit

Een betere wereld creëren we stapje voor stapje. Loop met ons mee door een donatie te maken, want met de wind in onze rug rennen we die betere wereld tegemoet.

Doneren

Nieuwsbrief